Veilig omhoog bij vdsteenxxl

Ladders

Ladders zijn beschikbaar in vele soorten en maten, maar ook de materialen van de ladder bepalen waar je hem voor kunt gebruiken. Bij het kopen van een ladder moet je wel weten wat je ermee kunt doen en of die er geschikt voor is. Laat je goed informeren door ons deskundige personeel bij de aankoop. Van een vouwladder, dakladder, snoeiladder of een andere soort ladder, bij ons zijn ze allemaal beschikbaar in ons assortiment. Ook voor de eenvoudige klussen in huis hebben we het geschikte product in onze winkel.

Ladder

Ladders met meerdere delen

Ladders bestaan niet alleen uit enkele delen, vele soorten ladders in de markt bestaan uit meerdere delen. De ladders zijn speciaal gemaakt om eenvoudig te verplaatsen en op te bergen, een tweedelig exemplaar wordt ook veel gebruikt als dubbele trap tijdens het klussen. Ook voor een specifieke ladder ben je bij ons aan het goede adres, uit voorraad leverbaar en een zeer aantrekkelijke prijs. Kwaliteit en veiligheid is voor ons het belangrijkste, alle ladders voldoen aan de hoogste eisen en normen die eraan worden gesteld.

Ruitenwassersladder

Veilig werken met een ladder

Een val van een ladder behoort tot één van de meest voorkomende bedrijfsongevallen. Vaak worden ladders verkeerd neergezet waardoor deze onderuit glijden, in de haast even snel een klusje te doen gebeurt dit. Of de rubbers onderaan ontbreken, men denkt dat kan geen kwaad even snel. Ook overhangen bij een ladder veroorzaakt vaak een ongeluk, blijf altijd in balans op een trap. Laat de ladder ook regelmatig keuren, zo weet je zeker dat je werkt op een veilige ladder.