Standaard schoonmaak alcohol in huis?

schoonmaak alcohol

In het ziekenhuis of het lab wordt er al enige tijd gereinigd met schoonmaak alcohol. Maar waarom eigenlijk niet in je eigen woning? Jouw badkamer of aanrecht mag toch ook wel eens grondig schoongemaakt worden? Niet alleen verwijdert het schimmel of ander viezigheid, maar het zorgt er ook nog eens voor dat het niet meer terug komt! Vaak heeft men niet in de gaten dat je met bio ethanol perfect kunt schoonmaken. Zelfs intensiever dan wanneer je de bekende reinigingsmiddelen gebruikt.

schoonmaak alcohol

Grote oplage nodig?

Gelukkig krijgen wij het steeds meer in de gaten dat er veel te behalen valt op het gebied van reinigen in huis. Het toilet is hier een groot voorbeeld voor. Men denkt dat het met één doekje eroverheen wel klaar is. Helaas dood het geen bacteriën waardoor het probleem niet verholpen wordt. Verdiep je dan eens in schoonmaak alcohol! Hiermee dood jij de bacteriën en weet je zeker dat het ook echt schoon is. Let er wel enorm goed op dat ethanol ontzettend brandbaar is! Gooi dus niet op een gloeiende plaat ethanol, maar wacht totdat het compleet is afgekoeld.

Wanneer jij op zoek bent naar een grote fles ethanol. Dan ben je op de website van Venalum.nl aan het juiste adres! Een kleine fles kan je hier bestellen, maar ook een maximum van 200 liter is hier verkrijgbaar!