Decoreer ook de ramen in je woning

Mexicaans tafelzeil Cerezas Turquoise

Grote ramen van de woonkamer zijn vaak saai en ogen niet echt decoratief. Mensen proberen wel lamellen of gordijnen op te hangen, maar toch blijft het raam zelf een saaie bedoeling. Door het plakken van raamfolie van Tafelzeil online houd je niet alleen inkijk tegen, je decoreert je raam er ook nog mee. Eigenlijk heeft de folie dus meerdere functies, ook voor het tegenhouden van de zon is de folie ideaal, verkleuringen van meubelen treden minder snel op.  

Tafelzeil

Geef de lengte en breedte door in de webshop 

Het kopen van raamfolie gaat online heel eenvoudig, je meet de folie op wat je nodig hebt en geeft dit door in de webshop. Tafelzeil online snijdt exact op de millimeter nauwkeurig de folie voor je af, geen moeilijk gedoe meer om thuis de folie te knippen. Maar heb je andere vormen die je uit de folie wilt laten snijden dan is dit natuurlijk ook heel goed mogelijk. Bij veel gevallen als je de bestelling voor de middag doorgeeft wordt deze dezelfde dag al verstuurd naar je huis.  

Tafelzeil 1

Statische raamfolie 

Soms weet je niet goed welke folie je moet gebruiken en ben je er niet zeker van of je het lang op de ramen wilt houden. In dat geval is statische folie van Tafelzeil online de ideale folie, de folie is niet alleen eenvoudig aan te brengen maar ook makkelijk te verwijderen. Statische folie kun je overal aanbrengen, ramen en deuren maar ook op grote oppervlakken van glas. Ook voor tijdelijke uitingen is deze folie erg geschikt.