Plantenbakken op maat: waar moet ik op letten?

plantenbakken

Altijd al op zoek geweest naar een specifieke afmeting voor uw gewenste plantenbakken? Bent u al jaren op zoek maar kunt u uw gedroomde eye catcher niet vinden in uw maat? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op de website van Tuinwaardig! In de afgelopen jaren hebben de professionals van Tuinwaardig vele verschillende plantenbakken op maat gemaakt. In de ruime showroom kunt u een blik werpen op de prachtige ontwerpen van houten plantenbakken en cortenstaal plantenbakken. De keuze is een reuze en u kunt uw hart ophalen bij de verschillende soorten en maten plantenbakken. Naast de kant en klare plantenbakken kunt u ook uw gewenste plantenbak samenstellen. Voor plantenbakken op maat bent u bij Tuinwaardig op het juiste adres. 

plantenbakken

Plantenbakken voor binnen en buiten

De bloembakken van Tuinwaardig kunt u zowel binnen als buiten gebruiken. De hardhouten platenbakken kunnen een passende sfeer creëren in uw woonkamer maar in uw tuin zullen ze ook prachtig staan! Door een prachtige bloembak binnen of buiten te plaatsen creert u een geweldige blikvanger waar u een prachtige boom of mooie bloemen in kunt planten. Bij Tuinwaardig vindt u een ruime keuze uit verschillende soorten en maten plantenbakken. Tuinwaardig staat voor kwaliteit. Een plantenbak of een bloembak past in iedere tuin en zorgt ervoor dat uw tuin meer body en sfeer krijgt. In het brede assortiment vindt u vast en zeker een passende bloembak voor uw tuin of woonkamer. 

plantenbakken

Verschillende soorten plantenbakken

Bij Tuinwaardig vindt u een ruim aanbod in verschillende soorten plantenbakken. Denkt u aan een houten plantenbak, modulaire plantenbak en cortenstaal plantenbak. U kunt het niet verzinnen of Tuinwaardig heeft het! Een houten plantenbak van Tuinwaardig word gemaakt van geschaafd hardhout van verschillende houtsoorten. Denkt u aan mahonie hout, eikenhout en douglas hout. U kunt deze plantenbakken zowel binnen als buiten plaatsen. Deze houten plantenbakken zijn zeer geschikt voor bomen en planten. Een modulaire plantenbak kunt u herkennen aan de stijlvolle en tijdloze design. Ook deze bloembakken zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. De bloembakken zijn verkrijgbaar in cortenstaal en staal met poedercoating. U kunt met een modulaire bloembak zelf de afmetingen bepalen. U zet de bloembakken ook thuis handmatig in elkaar. Door het modulaire systeem kunt u een plantenbak zelf maken, demonteren en vervoeren. Een cortenstaal plantenbak herkent u aan de roest bruine kleur die ontstaat door de weersinvloeden van buitenaf. De bloembakken worden in een ijzerkleur geleverd maar door de natuurlijke oxidatielaag hebben de bakken een duurzame en tijdloze uitstraling. Door het natuurlijke roestproces is geen één plantenbak hetzelfde.