Hoe kies je een trampoline?

12springstrampolines

Wil je een leuke trampoline in de tuin plaatsen, maar weet je niet welke? Dan is het goed om eens wat kenmerken door te nemen. Bij een expert als 12springtrampolines zijn veel soorten en modellen te vinden. Zo kan je zeker zijn dat je altijd de juiste vindt. In de eerste plaats kijk je dan naar de ruimte die je beschikbaar hebt. Heb je een wat grotere tuin? Dan hoeft niets in de weg te staan voor een grotere trampoline.

12springstrampolines

Recht of rond?

Niet alleen de afmetingen maken het verschil als het om trampolines gaat. Ook de vormgeving speelt een grote rol. Je hebt modellen die rond zijn. Die kennen de meeste mensen wel. Wat echter vooral aantrekkelijk is, is het kiezen van een rechthoekig model. Dit is een stuk gemakkelijker te plaatsen en hanteren. Bovendien voelt het ook net iets veiliger aan om op een recht vlak te springen. Dit is dus ook een reden om hiervoor te kiezen. Weeg dit daarom ook mee.

De manier van plaatsen

Een derde kenmerk waarop je je kunt baseren als je een trampoline gaat uitzoeken, is de manier van plaatsen. De trampolines die je opbouwt en gewoon op de grond zet kent iedereen wel. Daarnaast is er nog een andere optie. Je kunt ze ook op gelijke hoogte met de oppervlakte, dus in de grond, plaatsen. Bij de opties hebben zo hun eigen voor- en nadelen dus het is vooral zaak om dit goed af te wegen en een keuze te maken voor jouw tuin.