Onderhoudsproducten voor mij hottub gekocht

Ik heb al een aantal jaar een hottub in de tuin staan. Ik vind het heerlijk om hier in te zitten na een lange dag werken. Bijna elke dag zit ik er wel een half uurtje in om even lekker bij te komen. Omdat ik in een afgelegen dorpje woon moet ik altijd een heel stuk rijden om onderhoudsproducten te kopen voor mijn hottub. Hier in de buurt zijn er helaas niet echt winkels die dit soort producten verkopen. Mijn buurman, doe toevallig ook in het bezit is van een hottub, wees mij laatst op de website easybubbels.nl. Dit is een webshop die naast hottubs en jacuzzi’s ook de onderhoudsproducten en accessoires hiervoor verkoopt.

Netjes thuis bezorgd op de afgesproken datum

Ik voelde me een beetje dom dat ik er niet aan gedacht had om online te zoeken naar een webshop die onderhoudsproducten verkoopt. Ik ben meteen gaan kijken op de desbetreffende webshop en vond precies wat ik nog had.  Een nieuw filter en een paar busjes met cleaning spray.  De producten werden netjes thuis afgeleverd op de afgesproken datum. Ik kan nu weer lekker genieten van een schone hottub zonder dat ik daarvoor lang onderweg hoef te zijn.