Een echt geheime tuin met de secret jardin kweektent

Een echt geheime tuin met de secret jardin kweektent

 

Nog niet eens zo heel lang geleden had ik mijn planten in de tuin staan en was ik daar een beetje mee aan het experimenteren. Het nadeel daarvan is zeker niet alleen dat het seizoensgebonden is en je het dus niet het hele jaar door kunt doen. Een bijkomend nadeel is namelijk dat het niet lang duurt eer de hele buurt van je planten weet, zeker als je ze zo hebt laten groeien als ik. Die scheve blikken vond ik al vervelend, maar vervelender nog vond ik het dat buren van me stalen en dat het best vaak voorkwam dat er een of meerdere planten verdwenen waren als ik de volgende dag naar buiten kwam.

 

Wat een besparing!

 

Dat is nu voorgoed verleden tijd met de secret jardin kweektent die ik heb aangeschaft. Ik heb de hele kweek daarmee naar binnen gehaald en dat bevalt echt bijzonder goed. Je kunt het hele jaar door je eigen voorraad kweken en er is geen afgeleide, niemand heeft door dat je aan het kweken bent, het heet niet voor niets een geheime tuin. Ik heb nu altijd genoeg voorraad voor mezelf om echt van te genieten en bespaar mezelf echt een tocht naar de dure shop uit.