De milieustraat Drunen bezoeken?

stort Drunen

Ook in deze gekke tijden is het mogelijk om rotzooi weg te kunnen gooien bij wellicht de milieustraat Drunen. Door het gehele land is het natuurlijk mogelijk om dit te realiseren. Puin waar je niks meer mee doet kan je het beste meteen weggooien toch? Het ligt immers altijd in de weg en het ruimt niet op zoals je het graag zou willen.

milieustraat Drunen

Weg met het puin!

Een opgeruimde woning zorgt voor enorm veel rust! Daarbij heb je weer meer leefruimte door puin wat je niet meer gaat gebruiken weg te gooien. Mocht je bijvoorbeeld nog spul hebben wat een tweede ronde mag krijgen? Verkoop dit! Dan verdien je hier zelfs ook een leuk zakcentje mee! Niet te vergeten dat je er zelf niet mee hoef te sjouwen!

Verbouwing in werking gezet?

Je bent erg druk bezig om een verbouwing in huis te realiseren. De muren krijgen een nieuwe kleur en die keuken mag wel eens vervangen worden voor een nieuw exemplaar. Als je de keuken gaat verbouwen is de kans zeer aanwezig dat hier puin vanaf komt. De kastjes ga je toch vervangen voor een nieuw exemplaar. Een stort Drunen zorgt er met plezier voor dat jij dit simpel en snel kunt weggooien. Neem maar eens een kijkje op de website van Matongroep.nl. Hier kan je de prijzen bekijken welke zij hanteren. 

Zo is het mogelijk om bouwafval eenvoudig af te voeren naar de milieustraat in Drunen. Maar ook maakt Matongroep.nl het mogelijk om een container voor jouw eigen deur te plaatsen! Dit houdt in dat jouw puin meteen in de container geplaatst kan worden en dus geen ruimte in beslag zal nemen tijdens de klus. 

Belangrijk om te weten!

Wanneer je naar de stort wilt gaan in de omgeving van Drunen is het belangrijk te weten dat jouw voertuig zal worden gewogen. Voordat jij de stort oprijdt en wanneer je eraf rijdt zal jij met jouw voertuig worden gewogen. Het verschil qua gewicht is hetgeen wat zij noteren als afval en daar dien je voor te betalen. Maton Groep is gevestigd in Waalwijk wat praktisch om de hoek ligt. Echter beschikt het over meer dan genoeg mogelijkheden om puin naartoe te brengen. De kosten kan je op de bovenstaande website bekijken. Mocht jij niet zeker weten of dat jij jouw puin bij hun kunt deponeren, dan kan je het beste contact met hun opnemen. Een vriendelijke medewerker geeft je hier met plezier antwoord op zodat jij ook verder kan! 

Zes dagen per week open!

Dat jij op een doordeweekse dag druk aan het werk bent is te begrijpen. Hierdoor maakt dit bedrijf het ook mogelijk dat jij op de zaterdag jouw puin kunt komen lossen! Een vriendelijke medewerker geeft je graag toegang en wijst je de weg. Vervolgens los jij het puin bij deze milieustraat en kan jij jou weg weer vervolgen!