Windscherm terras was een vooruitgang

Toen ik terug kwam van mijn vakantie en ik weer ging werken bij mijn oude horeca bedrijf zag ik dat ze een nieuw windscherm terras hadden. Je zag het gelijk al aan de uitstraling, het zag er een stuk beter uit, en mooier én luxer. Goed gedaan dus van de baas. Mijn eerste dag werken was op een mooie dag, het windscherm terras zat dus behoorlijk vol en het was een feestje om de gasten weer van dienst te mogen zijn. Begrijp mij niet verkeerd, mijn vakantie was heerlijk, maar ik kan ook erg genieten van werken, hard werken. Ik ben altijd een horeca mens geweest, en ik denk ook zeker dat ik hier ga eindigen. Ik heb een tijdje aan de hogere hotelschool gestudeerd maar ben hier vroegtijdig mee gepakt omdat ik bedrijfsleider kon worden bij een horeca onderneming. Dit heb ik drie jaar met plezier gedaan en toen ben ik overgestapt naar mijn huidige horeca bedrijf, waar ik nu de kans krijg om de zaak over te nemen, langzamerhand. Ik geloof echt in ons concept en heb een (groot) hart voor de zaak, dat is één ding wat echt zeker is. windscreen