We hebben eindelijk een moderne keuken

We hebben eindelijk een moderne keuken

 

We wonen hier nou al tien jaar, en het laatste waar we aan begonnen zijn met het klussen van het huis is de keuken. Eindelijk na tien jaar wachten hebben we eindelijk een moderne keuken. ik verlangde er wel heel erg naar, die oude keuken was steeds minder fijn, kastjes sloten niet meer goed en het keuken blad kreeg ik ook niet meer goed schoon. Op een gegeven moment verlang je naar wat meer comfort van een nieuwe moderne keuken, in plaats van een keukentje die net alles heeft wat je nodig hebt. Ik vind het nu ook weer heerlijk om een uur in de keuken te staan en heerlijke gerechten te maken voor het gezin, of voor kennissen en familie. Het stomme was ook dat het hele huis er al spik en span uit zag, helemaal modern, behalve de keuken, ik durfde op een gegeven moment niet eens meet mensen uit te nodigen voor een kop koffie, ik vond et verschrikkelijk als ze zagen waar ik het eten bereidde wat mijn kinderen aten. Misschien overdrijf ik wel heel erg omdat ik mij er zo aan geërgerd heb, en omdat ik er wel elke dag stond. Ik ben nu helemaal tevreden, ik vind het nu een heel fijn gevoel om mensen uit te nodigen, ik vertel ze nu achter af ook waarom ze nooit zo welkom waren en dan vinden ze allemaal dat ik me heb aangesteld. nobilia keukens