Waar kunt u uw nieuwe spiegels op maat bestellen?

Na maandenlang zeuren bij mijn lieve man heb ik eindelijk mijn zin gekregen; we gaan de badkamer verbouwen. Hij vond het erg overbodig was de hele tijd zijn argument. Maar ik vind persoonlijk het vervangen van een badkamer waar schimmel in zit niet overbodig. Bovendien zijn de tegeltjes en de meubels die in de badkamer zijn gebruikt erg ouderwets. Ik heb zelf al erg veel rondgekeken op apps als bijvoorbeeld pinterest voor inspiratie. Zo heb ik als het ware een digitaal moodbord kunnen creëren. Hierin heb ik alle plaatjes van badkamers van andere mensen verzameld die ik erg mooi vind. Voornamelijk beige en hout komt erg veel terug in mijn digitale fotoalbum. Wat ook een van mijn ideeën is is om een enorme spiegel op te hangen boven de wasbak. En omdat we tegelijkertijd met de badkamer ook het toilet gaan verbouwen wil ik hier ook graag een mooie grote spiegel. Ik heb al veel op internet gezocht naar spiegels op maat maar uiteindelijk heb ik nu de goede website gevonden, namelijk glasgigant.nl. Hier zijn erg veel producten van glas te vinden, zoals onder andere interieurbeglazing en ramen maar dus ook spiegels. Ik vond de site erg professioneel overkomen en er zijn op het internet veel positieve recensies te vinden over dit bedrijf. Ik heb daarom besloten op spiegels op maat te laten maken en hier te bestellen. Zo weet ik zeker dat ik goede kwaliteit in huis haal. Een badkamer verbouwen doe je immers niet elke week! Ik heb contact opgenomen met een van de medewerkers van dit bedrijf om zo eens te sparren over mijn plannen voor onze wc en badkamer. Hij heeft me geholpen met het bepalen van de juiste maten en de juiste soort spiegels op maat. Wat ik heel verrassend vond was dat de spiegels echt super snel werden geleverd! en dat terwijl ik hele grote spiegels op maat wilde laten maken. Ik ben daarom ook heel erg tevreden over de goede service en snelheid van dit bedrijf.

Spiegels op maat laten maken en snel geleverd

Ik ben erg blij met mijn keuze om bij dit bedrijf mijn spiegels op maat te laten maken. De kwaliteit van de spiegels is erg goed en bovendien heb ik erg fijn contact gehad met een van de medewerkers. Als klap op de vuurpijl waren de spiegels op maat ook nog eens heel snel geleverd! Hierdoor kon ik ze al snel ophangen op het toilet en in de badkamer en kon ik al heel snel van ze genieten!

Zeker een aanrader om glaswerk te bestellen via deze site

Ik ben dus erg tevreden over de goede kwaliteit van mijn nieuwe spiegels. Ook de samenwerking met het bedrijf verliep top. Kortom;

  • Als u ook graag spiegels op maat wilt laten maken
  • Die snel geleverd worden
  • En van goede kwaliteit zijn

Dan raad ik u ten zeerste aan om eens een kijkje te nemen op de website of om contact op te nemen met een van de medewerkers van het bedrijf! Ik hoop dat u net zo tevreden bent als ik.