Voorzie je woning van metal stuc voor een industriële look

Als je eens iets helemaal anders in je woning wilt, dan kun je voor de wanden in je woning kiezen voor Metal stuc. Eens geen behang of een veilig laagje verf, maar gewoon iets helemaal anders. Met Metal stuc breng je stucwerk aan met een metalen look. Het lijkt dan alsof je muren van metaal zijn gemaakt, terwijl het natuurlijk gewoon stucwerk is. Normaal ga je stucwerk aanbrengen als onderlaag, zodat je daar dan weer overheen kunt verven of behangen. Maar je kunt dus ook kiezen voor een soort stucwerk dat al ontzettend mooi is van zichzelf. Niet alleen is Metal stuc een mooie wanddecoratie, het is ook meteen een hele moderne en industrieel ogende wanddecoratie. Met verf of behang bevind je je al snel in het traditionele en het burgerlijke. Je kunt een muur wel paars verven, maar daarmee ben je eigenlijk vooral eigenzinnig zonder dat het een mooie muur oplevert. Als je wel wat anders wilt, maar liever niet meteen de extremiteiten opzoekt, dan kun je dus prima kiezen voor Metal stuc. Je kunt voor Metal stuc een beroep doen op Erik Spakman. Deze specialist heeft verschillende soorten stucwerk in huis en kan jouw muren, en daarmee je interieur, dus een heel uniek karakter geven. Op de site van erikspakman.nl kun je alvast zien wat je opties zijn voor wat betreft Metal stuc. Via de foto’s op de website krijg je meteen een impressie van de verschillende mogelijkheden en natuurlijk van hoe metalen stuc er precies uitziet. Het heeft de look van metaal, maar het is ook stucwerk. Deze combinatie geeft het bijna een soort mysterieus uiterlijk waardoor bezoekers het materiaal waarschijnlijk niet direct kunnen plaatsen. De wanden met metalen stuc zijn dan ook meteen gespreksonderwerpen, want men zal vaak willen weten wat voor soort wanden je nou precies hebt aangezien je Metal stuc niet zomaar overal tegenkomt. Misschien dat dit over 10 jaar anders is, maar vooralsnog is Metal stuc een vrij nieuwe en dus unieke wandbedekking. Via de foto’s krijg je alvast een goede indruk van de mogelijkheden en je kunt ook de bijbehorende informatie lezen, zodat je meteen ook weet wat voor soorten stucwerk je kunt kopen. Dit geldt natuurlijk ook voor vele andere vormen van stucwerk zoals: 

  • Marmer stucwerk
  • Venetiaans stucwerk
  • Italiaans stucwerk

Los van stucwerk kun je bij Erik Spakman ook vele andere artikelen kopen om je wanden mee te bedekken zoals bijvoorbeeld microcement of kalkverf. Voor een compleet overzicht van alle mogelijkheden, kun je dan ook het beste gewoon even een kijkje nemen op de website. 

Surf naar erikspakman.nl voor Metal stuc en heel veel meer

Als je de wanden in je woning moet voorzien van stucwerk of als je juist opzoek bent naar een mooie wand met microcement, dan ben je bij Erik Spakman aan het juiste adres. Zowel voor je interieur als exterieur kun je een beroep doen op deze specialist. Surf daarom snel naar de site voor een overzicht van alle mogelijkheden. 

Neem contact op met Erik Spakman

Mocht je meer willen weten of wil je meteen een afspraak maken met Erik Spakman, dan kun je natuurlijk contact opnemen.