Voor een dakbedekking van zink moet je bij Hegeraat zijn!

Voor een dakbedekking van zink moet je bij Hegeraat zijn!

Ik ben de trotse eigenaar van een groot magazijn. Er werken veel mensen in het magazijn en daarom vind ik dat het magazijn van goede kwaliteit moet zijn. Zo moet het dak natuurlijk niet lekken. Helaas was dit wel het geval want bij een klein beetje regen was een groot deel van het magazijn alweer nat geregend. Ik heb het dak moeten vervangen en ik wist dat dit mij een hoop geld zou gaan kosten. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat goede kwaliteit levert. Via internet kwam ik uit op de website van Hegeraat. Het bedrijf had een prachtige site  met veel kwaliteit en keuze. Daarom heb ik contact opgenomen met het bedrijf. Ik heb toen een zeer fijn gesprek gehad met de medewerkers van Hegeraat. Ik kreeg meteen veel vertrouwen in het bedrijf en heb ze gevraagd of ze een dak van zink wilden komen leggen. Dit was mogelijk en ook nog is voor een mooi prijsje. Het dak ligt er inmiddels in en ik heb nog helemaal geen last van lekkage gehad. Ik ben het bedrijf zeer dankbaar voor het goede werk dat ze geleverd hebben.