Reflectie folie: reflecterend goed!

Meer licht

Ik vond het wel eens tijd om betere belichting te krijgen in mijn kweekkast en dacht eens na over lampen. Uiteindelijk is het toch reflectie folie geworden, omdat het een stuk minder ruimte in neemt dan een lamp. Dat is voor mij een groot voordeel, want de kweekkast is niet zo groot. Een ander punt waarom ik folie koos over een is dat er geen elektriciteit nodig is voor een reflectie folie, in tegenstelling tot een lamp. Het licht wat wordt gereflecteerd door het folie is weer goed voor de planten. Ik heb goed gemerkt dat de planten een stuk sneller groeien dan eerder. Met dit resultaat ben ik uiteraard super blij mee! Dat het folie geen licht nodig heeft is logisch en het scheelt ook nog een beetje op de energie levering. Met een formaat van 120 centimeter bij 60 meter is dit zeker groot genoeg.

Fantastisch

Het folie is buitengewoon fantastisch en ben zeer tevreden met mijn aankoop bij De Hobby kweker daar komt bij de snelle levering en ik heb het hier besteld, omdat het een betrouwbare site is en ik beveel dit product 100% aan.