Oplevering van een huurwoning door Seniorenhulp Nederland

Oplevering van een huurwoning

De oplevering van een huurwoning moet erg secuur gedaan worden. Volgens bepaalde richtlijnen moet je Oplevering van een huurwoningervoor zorgen dat een woning wordt leeggehaald. Vooral oude en vieze vloerbedekking moet uit het huis gehaald worden. Vaak is dit al een enorme klus en dan hebben wij het nog niet eens over de meubels en ander huisraad gehad.

Omdat er meestal een tijdslimiet aan verbonden zit om een woning leeg te halen, is het verstandig om hier een erkend bedrijf bij te halen. Dit bedrijf, Seniorenhulp Nederland, heeft veel ervaring met heet leeghalen van woningen. Tevens kunnen zij ervoor zorgen dat het huis binnen de gestelde termijn en volgens de regels leeg wordt gemaakt. Ook halen zij de vloerbedekking uit het huis en voeren deze, met andere onbruikbare spullen af.

Zeer snelle oplevering van een huurwoning door Seniorenhulp Nederland

Oplevering van een huurwoningWat waren wij blij dat wij de hulp van de Seniorenhulp Nederland hadden ingeschakeld. Het probleem was dat mijn oma naar een verzorgingshuis moest en wij binnen een maand haar woning leeg moesten hebben. Na die maand zal er al een nieuwe bewoner in kunnen trekken. Helaas moesten wij hier extra dagen vrij voor nemen, want wij wonen niet in haar buurt. Merendeel zal dan in de weekenden plaats moeten vinden en daar redden wij de gestelde termijn niet mee.

Gelukkig dat wij van dit bedrijf kregen te horen. Zij zijn een expert op het gebied van een snelle oplevering van een huurwoning. Meteen hebben wij met hun contact opgezocht en hebben wij een afspraak gemaakt. De spullen die oma nog mee kon nemen werden al naar haar nieuwe huis gebracht. Andere zaken werd door de familie meegenomen en wat echt niet meer bruikbaar was werd afgevoerd naar de stort. Bijzonder snel en zeer vakkundig was het huis van oma al binnen een week leeg. Dit hadden wij nooit zelf kunnen regelen.