Nu nog een parttime baan Den Bosch en dan ben ik helemaal tevreden

Nu nog een parttime baan Den Bosch en dan ben ik helemaal tevreden

Mijn man en ik zijn samen met ons gezin verhuist naar Den Bosch, wij wilde toch graag wat dichter bij onze familie gaan wonen en nu wij eenmaal zijn gesetteld voelt dit allemaal erg goed om hier te wonen. Maar goed, ik kon mijn baan niet aanhouden omdat dit te ver reizen zou zijn om dit nog parttime te kunnen doen, ik wil natuurlijk wel de kinderen gewoon van school kunnen halen. Voor mijn man is het totaal anders om want hij hoeft nu juist minder lang in de auto en daarom was het zetten van deze stap op vele fronten alleen maar een goed idee. Omdat ik wel graag wil werken ben ik al snel op zoek gegaan naar een parttime baan Den Bosch. En zo ben ik eerst eens op internet gaan kijken voordat ik op alle uitzendbureaus afstap. Ik wilde wel specifiek een parttime baan Den Bosch en al snel kwam ik terecht op deze site waar ik eigenlijk al snel erg vrolijk van werd. En zo ben ik mijn gegevens gaan achter laten en al snel kreeg ik een reactie terug. Er stond al snel een afspraak en daaropvolgend kon ik een maand later al aan de slag bij een callcenter.