Minder stress door checklist verhuizen

checklist verhuizen

Ik heb weleens gezegd dat ik nooit van mijn leven meer zou gaan verhuizen. Verschrikkelijk, wat een stress kan dat opleveren. Het werk op zich valt soms nog wel mee, maar vooral de onrust in je hoofd. Wanneer moet je wat regelen. Wie moet je bellen. Waar moet alles staan. Regel je de verhuisdozen op tijd of kan dat ook op het laatste moment. De laatste keer heb ik gebruik gemaakt van de checklist verhuizen. Ik had nog nooit zo’n handige en complete lijst gezien. Ideaal, op deze manier kan ik elk jaar wel verhuizen.

checklist verhuizen

Praktisch en gedetailleerd

Op internet kun je ook allerlei checklisten vinden, maar vaak ontbreekt er wel wat. Het handige aan deze lijst is dat hij is samengesteld door een erkende verhuizer. Deze mensen hebben zoveel kijk op en ervaring met verhuizen dat zij weten wat mensen snel vergeten. Deze checklist kan ik echt iedereen aanraden. Hij is ook superhandig ingedeeld. Eerst lees je wat algemene tips, daarna zie je wat je een maand voor de verhuizing moet regelen en zo komt er steeds een volgende tip. Ook voor de verhuisdag zelf vind je veel nuttige informatie. En zelfs daarna houdt het nog niet op, want je wordt ook nog geholpen in de tijd na de verhuizing. Ideaal!