Met het Pontmeyer hout kun je goed werken

Met het Pontmeyer hout kun je goed werken

Met dit Pontmeyer hout kun je echt mooie dingen maken en daarom ben ik ook op het idee gekomen de grote complimenten over deze site te plaatsen op internet. Want hier kun je namelijk alles vinden als het gaat om hout en de benodigdheden om dit hout te kunnen bewerken. En dat is natuurlijk wel zo mooi als je zelf op het idee komt om meubels te maken van steigerhout. Ik vind dit zulk mooi hout dat ik daarom ook niets andere leuk meer vind. En gelukkig heb ik mijn vader zo ver gekregen om mij te helpen met het maken van deze meubels. Toen wij dit Pontmeyer hout eenmaal hadden besteld zijn mijn vader en ik bij mij thuis aan de slag gegaan en al snel was de salon tafel klaar en kon ik deze in de beits zetten. Ik heb alles een grey- wash kleur gegeven en het staat ongelofelijk mooi. En ik vind het het aller leukste dat mijn eigen vader dit allemaal voor mij heeft weten te maken en met dit stevige hout kan ik nog jaren plezier hebben. En dus ben ik een zeer tevreden klant van Pontmeyer hout!