Kunststof kozijnen repareren kan hier

Een goed bedrijf die kunststof kozijnen repareren is Dr. Vinyl. Zij weten als geen ander om een beschadigd kozijn weer een nieuw leven in te blazen. Natuurlijk zal het makkelijker zijn om een nieuw model aan te schaffen, maar daar betaal je dan ook de hoofdprijs voor. Bij dit bedrijf scheelt de prijs enorm en na een reparatie zie je geen verschil meer tussen oud en nieuw. Met de uiterste zorg gaan de monteurs aan het werk. Zowel ramen gemaakt van aluminium of van kunststof kunnen zij weer repareren. 

Voor een garage hadden wij een nieuw raam besteld. Een model gemaakt van kunststof. Onze garage gebruiken wij als een winkelpand, met de goedkeuring van de gemeente. Deze hadden wij laten verbouwen en in plaats van een garagedeur een kozijn erin laten zetten. Helaas ging dat allemaal heel anders dan geplant. 

Zeer tevreden over kunststof kozijnen laten repareren

Toen wij onze bestelling binnen kreeg, konden wij aan de slag gaan. Samen met een paar vrienden wilden wij aan de klus beginnen tot ik per ongeluk een kozijn liet vallen. Een domme actie, maar nu had ik wel een probleem. Garantie was er niet meer, ook omdat het mijn eigen fout was.

Gelukkig hebben de monteurs van Dr.Vinyl mij enorm kunnen helpen. Zeer professioneel hebben zij de schade kunnen herstellen. De snelle en goedkope service zal ik zeker niet vergeten. Mocht er in de toekomst nog iets stuk gaan, dan heb ik een uitstekend adres gevonden.