Kies voor hygiëne door te kiezen voor een hangend toilet

De toilet is de plek waar bacteriën snel zullen nestelen en kunnen groeien. Het is ook een plek waar je op je gemak en comfortabel moet zitten. Voor een hygiënisch en makkelijk schoonmakend toilet, kies je voor een hangend toilet bij Sanispecials! In het assortiment hebben ze een groot aanbod, waaronder verschillende merken voor de scherpste prijzen. De toiletten kun je bestellen in verschillende groottes, kleuren, typen en prijsklassen.

Wat houdt een hangend toilet in?

Een hangend toilet of ook wel zwevend toilet genoemd, wordt altijd bevestigt met de pot aan de muur wand. Bij een hangend toilet komen veel voordelen kijken als je hem vergelijkt met een normale toilet. De wandclosets zijn zonder spoelrand dus zeer makkelijk schoon te maken, doordat je overal makkelijk bij komt, waardoor ze meteen zeer hygiënisch zijn. Hoe klein de toiletruimte ook is, er past altijd een hangend toilet van Sanispecials in.

Monteren

wanneer u een hangend toilet koopt bij Sanispecials, verzekeren ze u van een goede service en voor 17:30 besteld is morgen in huis. Zelf een afleverdatum kiezen mag ook. Als u zelf het toilet gaat monteren, hebben we op onze website een instructiefilmpje met stappen erbij staan hoe u dit helemaal zelf kan monteren. Heeft u verder vragen, laat het ons weten en we helpen u graag verder.