Jaren genieten van je prachtige keuken

Composiet aanrechtblad schoonmaken

Heb je een nieuwe keuken met een composiet aanrechtblad, dan wil je hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Composiet is een hard materiaal, wat op zich eenvoudig is te onderhouden wanneer je rekening houdt met een aantal dingen. Geen hete pannen erop zetten, dit zorgt ervoor dat de hars die is gebruikt in het aanrechtblad verkleurd. Dit kun je op geen enkele wijze ongedaan maken, een composiet aanrechtblad schoonmaken wordt meestal gedaan met een mild middel en lauw water.

Composiet aanrechtblad schoonmaken

Gebruik geen bijtende middelen

Bij een composiet aanrechtblad schoonmaken is het niet aan te raden om agressieve en bijtende middelen te gebruiken, deze bijten in waardoor je vlekken krijgt die je er nooit meer uitkrijgt. Met een mild middel het aanrechtblad schoonmaken zorgt ervoor dat je lang plezier hebt van je blad, maak het blad met een droge doek droog en je hebt weer een schitterende glans op je composiet aanrechtblad. In de webshop van steenschoon.nl vind je de perfecte middelen.

Dagelijks onderhoud

Wanneer je dagelijks je aanrechtblad van composiet goed onderhoud heb je voor jaren een prachtig blad, een doekje met een klein beetje schoonmaakmiddel zorgt ervoor dat je het blad de verzorging geeft die het nodig heeft. Het blad kun je ook een keer per jaar impregneren, zorg je ervoor dat het blad goed dicht blijft en er nooit water of andere vloeistoffen door het blad heen komen. Eventueel kun je het aanrechtblad ook met een middel reinigen waarmee je ook een natuurstenen aanrechtblad behandeld.