Interieuradvies heeft ons goed geholpen

interieuradvies

Interieuradvies heeft ons goed geholpen met de inrichting van onze nieuwe woning. Wij hebben de hulp interieuradviesingeschakeld van een medewerker bij Wortman meubelen. Hier hebben wij de opdracht gegeven om een geheel nieuwe stijl in onze woonkamer te brengen. Eerder hebben wij een afspraak hier gemaakt en hebben foto’s van de huidige inrichting gemaakt. Samen met de plattegrond van de woonkamer en de juiste afmetingen, heeft deze medewerker deze bekeken. Tijdens dit gesprek hebben wij onze voorkeur doorgegeven, waar wij wel of niet van houden. Daarna is hij aan de slag gegaan en heeft een 3D ontwerp gemaakt. Pas nadat wij het hier helemaal mee eens waren is hij definitief aan de slag gegaan. Er worden dan,  werktekeningen (technische tekeningen) voor de productie gemaakt, of besteld bij de eigen leveranciers. Natuurlijk worden deze aan ons getoond en als wij hier definitief mee akkoord gaan, worden deze definitief gemaakt.

Dankzij een goed interieuradvies, een zeer mooie inrichting in onze woning

Omdat wij er zelf niet meer uitkwamen hebben wij om een interieuradvies gevraagd. Dit is mogelijk bij Wortman meubelen. Hier werken experts die heel veel kijk hebben op de inrichting van een woning. Het maakt niet uit of het om een woonkamer, een keuken of een slaapkamer gaat. Elke ruimte weten zij op een zeer bijzondere manier in te richten. 

interieuradviesAl eerder hebben wij een slaapkamer in laten richten door dit bedrijf. Deze kamer werd als rommelhok gebruikt en daar wilden wij nu graag vanaf. Daarom hebben wij gevraagd om deze kamer zo in te richten dat deze voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Mijn man zit graag achter de computer en ik lees graag een boek. Hier hebben wij nu deze kamer voor in laten richten en het is echt een plaatje geworden. Regelmatig zijn wij dan ook in deze ruimte te vinden.