Inrichten op een budget

Het is iedereens wens om het huis te hebben van hun dromen, niet alleen het huis moet perfect zijn maar ook de inrichting. Al is dit niet altijd even makkelijk als het budget er niet voor is, want we kennen allemaal wel de design magazines en dure meubels die we zien en eigenlijk direct willen hebben. We kunnen we alsnog het design idee in de inrichting verwerken zonder daadwerkelijk dure design spullen te moeten kopen.

Antiek of tweedehands

Veel ontzettend leuke spullen kun je kopen die een iets specialer zijn dan de doorsnee meubels bij de antiekwinkels of zelfs soms bij sommige tweedehands winkels. Wat een oud romantisch kastje of bijzettafeltje kan doen in een kamer is soms verbazend wekkend. Als je moeite hebt met en samenbrengen van de kamer is interieuradvies voor één bepaalde kamer te vragen één slimme zet zodat je vanuit daar de rest van het huis kan inrichten.

Nep

Er zijn veel goedkope winkels die meubels maken die erg lijken op de designmeubels en dus kun je veel dingen kopen die je ziet in de magazines. Dit kun je ook vaak doen met een professional, soms het besparen op het design en iemand in huren zoals mart interieuradvies zodat je goede nep kan vinden.

DIY

Als je oude kastjes hebt die saai en kapot eruitzien kun je de optie kiezen om bepaalde meubels zelf weer tot leven te wekken doormiddel een nieuwe kleur of zonder pootjes etc. Als je een beetje handig bent kun je veel weer een totaal nieuwe look geven.