Ik ben erg blij dat ik www.pauldekkers.com heb gevonden

Ik ben erg blij dat ik www.pauldekkers.com heb gevonden

Op www.pauldekkers.com kun je zien dat je hier te maken hebt met een echte kunstenaar. Mijn zus en ik hebben een eigen zaak en ook geven wij sinds kort workshops. Nu zijn wij op het idee gekomen om door onze ruimtes eens een frisse wind door te laten gaan. Wij geven workshops in het maken en decoreren van taarten en daarom kunnen wij om ons heen wel wat meer kleur en gezelligheid gebruiken en natuurlijk moeten de taarten overal hierin terug komen. En dus hebben wij al bedacht dat wij muurschilderingen wilde hebben. Het was alleen nog wel even een opdracht om hiervoor het juiste adres te vinden want wij zijn wel creatief maar dit is dan weer wat hoog gegrepen. En daarom ben ik met deze opdracht eens op internet gaan kijken. Al snel kwam ik terecht op www.pauldekkers.com en kon hier al zien dat ik het juiste adres te pakken heb. En daarom ben ik ook direct een afspraak gaan maken om wat ideeën door te kunnen spreken. En voor Paul Dekkers is echt niets te gek en alles mogelijk want wij hebben nu echt een heuse taartenparadijs!