Huizen zijn de passie van Marcel van Hooijdonk

Woon-boerderij

De passie van Marcel van Hooijdonk is in één woord samen te vatten: huizen. Al vele jaren is hij actief als verhuurder van panden in verschillende steden van het land. Hij koopt woningen en renoveert ze grondig waarna ze worden verhuurd of verkocht. Ook richt hij zich op panden die nu nog geen woonbestemming hebben maar die tot woningen kunnen worden omgebouwd. Denk hierbij aan voormalige winkels en bedrijfspanden die niet meer in gebruik zijn. Een pand dat leeg staat is een doorn in het oog van Marcel van Hooijdonk.

Snel aan de slag om van een pand iets moois te maken

Marcel van Hooijdonk ziet in veel panden direct potentie. Als anderen afhaken omdat ze geen idee hebben of ze iets kunnen maken van een pand dat rendabel zou kunnen zijn, dan heeft Marcel van Hooijdonk zijn plannen al klaar liggen. Hij kan niet wachten om aan de slag te gaan om van een oud bedrijfspand mooie appartementen te maken of van een niet meer in gebruik zijn de winkel een royaal woonhuis. De vraag naar woningen zal de komende jaren alleen maar toenemen. Er wordt te weinig nieuw gebouwd en dus moeten ook bestaande panden in aanmerking komen om als woning te gaan dienen.

Marcel van Hooijdonk levert zijn bijdrage aan betaalbare woningen

Marcel van Hooijdonk wil graag een bijdrage leveren aan de realisatie van betaalbare woningen in Nederland. Door panden te renoveren en op te knappen worden ze weer bewoonbaar. Door bedrijfspanden om te bouwen naar woningen komt er meer woonruimte beschikbaar. Zo wil Marcel van Hooijdonk ervoor zorgen dat meer mensen een fijne plek vinden om te wonen, zonder dat zij hiervoor jaren en jaren op de wachtlijst hoeven te staan en zonder dat zij iedere koopwoning aan hun neus voorbij zien gaan.