Huis ontruimen vergt tijd en inspanning

Om ervoor te zorgen dat het huis bezemschoon opgeleverd wordt ben je wel wat tijd kwijt. Uiteraard zijn er mensen die zelf deze strijd aan gaan. Geloof mij maar als ik zeg dat het echt een strijd is, want er komt echt van alles bij kijken. Bij woning ontruimingservice onderscheiden we eigenlijk drie hoofdpunten en die kan je elk weer onderverdelen in diverse situaties. De drie hoofdpunten zijn: woningontruiming, speciale woningontruiming en bijzondere schoonmaak.

Woning-ontruimingservice is een erkend bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in ons vak door het hele land. Sinds het begin van 2005 verzorgen wij vakkundige woningontruiming. Er komt vrijwel geen enkele situatie voor die wij nog niet hebben gezien of hebben behandeld. Het is echt een vak apart, omdat er zich ook situaties voordoen waarbij de emoties hoog kunnen oplopen. Ik kan je wel een aantal voorbeelden geven waarin dit van toepassing is, namelijk:

  1. Overlijden
  2. Emigratie
  3. Echtscheiding
  4. Verhuizen
  5. Seniorenverhuizing
  6. Openbare verkoop
  7. Faillissement

Het huis ontruimen is natuurlijk niet zomaar gebeurd. Er komen namelijk ook een aantal zware tools aan te pas. Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een verhuislift, tapijtverwijdering, verwijdering van afvalstoffen, bezemschoon opleveren aan woningbouwverenigingen en het onderbrengen van de inboedel bij veilinghuizen. Dit zijn slechts enkel voorbeelden, maar er komt zeker nog een hoop meer bij kijken.

Als u dan besloten heeft om dit uit handen te geven en het over te laten aan Woning-Ontruimingservice, dan kan het echte werk beginnen. Wij zijn professioneel en gaan (kosten)efficiënt te werk. Daarbij leveren wij 100% tevredenheidgarantie. Vooraf brengen we op locatie de werkzaamheden samen met u in kaart. Daarnaast maken we een geheel vrijblijvend een op maat gemaakte offerte. Wordt er een akkoord gegeven, dan zal er een contract worden opgesteld. Er zal ook ten alle tijden een vaste aanspreekpunt  zijn voor u, zodat er geen onduidelijkheden ontstaan.  Wij zorgen altijd voor overzichtelijk en zijn volkomen betrouwbaar.