Handige inbraakpreventie tips

Als mensen aan inbraakpreventie denken kijken ze al snel naar hightech gadgets en beveiligingssystemen. Dit komt doordat de criminelen die woninginbraken plegen vaak overschat worden in hun competenties. De meeste inbraken worden mogelijk gemaakt door nalatigheid van de bewoners of toeval. Criminelen zijn door de dag bezig met het zoeken van de perfecte doelwit en hierbij letten ze vooral op nalatigheid.

Deuren dicht en op slot doen

In de zomermaanden laten mensen vaak de tuindeur open ook al gaan ze even uit het huis of vergeten in de avond om de tuindeur op slot te draaien. Hier maakt een crimineel misbruik van om binnen te komen. De deuren altijd op slot draaien is dan ook ons eerste tip. Het duurt vaak te lang voor een crimineel om door een deur te gaan dat niet op slot is gedaan. De kans dat die gezien wordt en dus gepakt word neemt toe. Ze zoeken daarom woningen met deuren dat niet op slot zitten waardoor ze snel naar binnen kunnen.

Extra sloten laten plaatsen

Een andere tip is het laten plaatsen van extra sloten door een slotenmaker Den Haag. Door extra sloten op de juiste plekken te plaatsen word het inbrekers heel moeilijk gemaakt. De slotenmakers in Den Haag weten dan ook precies waar en hoe ze de extra sloten moeten plaatsen.

https://uwslotenmaker.nl/

https://slotenmaker-denhaag.nl/

https://www.jv-slotenservice.nl/