Een parttime baan Haarlem

Een parttime baan Haarlem

 

Ik studeer HBO heb een vriendin en veel vrienden. Daarom is het voor mij niet mogelijk om fulltime te werken. Ik woon ook op mezelf en heb geld nodig om mijn kamer te kunnen betalen. Ik heb nog wel wat spaargeld maar daarmee kan ik het niet altijd blijven betalen. Daarom ben ik opzoek gegaan naar een parttime baan Haarlem.  Ik was opzoek naar een bijbaantje waarbij ik ongeveer 12 uur kon gaan werken. Wat voor mij nog belangrijker was is dat ik veel zou gaan verdienen. Inmiddels heb ik een super bijbaantje gevonden dankzij parttime baan Haarlem. Dit bijbaantje voldoet aan mijn wensen. Ik ben altijd al een praatjesmaker geweest en bij dit baantje komt dat zeker van pas. Ik moet namelijk telefonisch producten en diensten verkopen. Ik kan hier 12 uur werken want 2Contact zoekt mensen die tussen de 11 en 32 uur kunnen werken. Ik verdien ook nog is een goed loon en werk met gezellige collega’s. Elk kwartaal organiseert 2Contact een erg leuk feestje en hier ben ik altijd aanwezig waardoor ik mijn collega’s goed heb leren kennen. Mede hierdoor werken wij als een erg goed team en dit bevalt mij erg goed!