De vele voordelen van LED verlichting

LED-lampen zijn om allerlei redenen geweldig, niet in de laatste plaats omdat ze veel beter voor het milieu zijn dan gloeilampen. Ook produceren LED-lampen geen warmte zoals gloeilampen doen. In feite bevatten LED-lampen geen flikkering, wat betekent dat er geen flitsen zijn.

 De lichtisntellingen van LED

Ze kunnen ook veel kleuren aanbieden over een breed scala van lichtinstellingen, wat waarschijnlijk een sfeervolle Veranda verlichting zal opleveren. Ik zal dit hieronder in meer detail behandelen. Bovendien zijn deze lampen vrij duur. Dit is een gevolg van de schaalvoordelen bij de productie van LED lampen. Als u echter veel lampen nodig hebt, moet u LED-lampen overwegen. Als u maar een paar lampen nodig hebt, is dit geen probleem. In dat geval kan de prijs van LED’s geen probleem zijn.

Drie mogelijkheden voor LED-verlichting

Als u geen extreem felle lampen nodig hebt, kunt u kiezen voor LED-lampen die over het algemeen helder genoeg zijn voor de meeste kleine Veranda verlichting, hoewel er enkele uitzonderingen zijn. LED-lampen worden echter zo goedkoop dat ze u kunnen doen aarzelen om een LED voor de meeste binnenverlichting te kopen.

Standaard-LED’s – Standaard-LED’s zijn LED’s die een relatief lage spanning gebruiken en verkrijgbaar zijn in verschillende maten. Deze zijn waarschijnlijk het goedkoopst en het gemakkelijkst te vinden, maar ze kunnen flikkeren. Ze kunnen ook erg kwetsbaar zijn, dus ik zou het gebruik ervan niet aanraden. De gloeilampen die voor de verlichting van kerstbomen worden gebruikt, vormen echter een uitzondering. LED gloeilampen – LED gloeilampen gebruiken een veel hogere spanning dan standaard LED’s. Ze kunnen voor vrijwel elk lichtscenario worden gebruikt. Dit is de duurste optie. In feite zijn LED-lampen misschien wel de duurste lampen die u kunt kopen voor algemene verlichting. De prestaties van LED-lampen komen echter steeds dichter in de buurt van de prestaties van gloeilampen. Naarmate de prijzen van LED-lampen blijven dalen, zullen de prestaties van deze lampen ook verbeteren. Met andere woorden, deze lampen zullen duurder worden, maar als ze goedkoop zijn, zijn ze ook erg goed.