De houthandel Haarlem is Mammoet Tafels

Mammoet-Tafels

Ben je op zoek naar een houthandel Haarlem die jou de allerbeste houten planken kan leveren? Dan kan je het beste naar Mammoet Tafels gaan. Dit bedrijf heeft namelijk heel veel hout in bezit die ze met alle liefde willen verkopen. Het hout wat dit bedrijf verkoopt is oud eikenhout. Oud eikenhout? Is dat nog wel goed? Gelukkig wel, eikenhout is namelijk een van de sterkste houtsoorten die er is. Zo werden er veel oude gebouwen en treinen van eikenhout gemaakt, en als deze worden afgebroken is het zonde om dit goede hout weg te gooien, dus daarom heeft Mammoet Tafels besloten om dit in te kopen en te recyclen. Zodat het niet weggegooid wordt, en zo draagt dit bedrijf mee aan een goed milieu.

houthandel

Meer mogelijkheden bij Mammoet Tafels

Mammoet Tafels verkoopt natuurlijk niet alleen maar oude eikenhout. Zoals te zien aan de naam verkoopt dit bedrijf ook vele soorten meubels die gemaakt worden van dit oude eikenhout. Deze meubels worden er van gemaakt:

  • Robuuste Tafels,
  • Robuuste Zitbanken,
  • Robuuste Vensterbanken,
  • Robuuste TV Meubels,
  • Robuuste Wand/Keuken planken,
  • Industriële Stoelen

Zoals te zien is kan je voor elke plek in het huis een kwalitatieve houten meubel kopen. Deze hebben doordat ze gebruikt zijn ook een natuurlijke en robuuste uitstraling, waardoor alle meubels in vele kamers passen.

Een breed assortiment

Van alle meubels zijn er natuurlijk vele soorten beschikbaar. Denk hierbij aan andere tafelpoten of stoelpoten. Dit betekent dat er altijd wel iets voor tussen zit wat echt perfect bij een bepaalde kamer gaat passen. Ook heeft Mammoet Tafels deze gelukkig altijd op voorraad. Hierdoor heb je altijd snel een meubel in huis als je deze gaat bestellen.