Cataloguswoning

Geweldig mooie woning

Voorheen was een cataloguswoning een woning die door een aannemer werd aangeboden. Je had hier als koper weinig invloed op, hoe de woning eruit kwam te zien. Gelukkig zijn de tijden veranderd en al helemaal bij Bouwbedrijf U.Veenstra. Hier hebben zij deze manier van bouwen al een tijd geleden gedag gezegd. Gelukkig maar, want als koper is het erg fijn om jouw eigen inbreng in jouw koophuis door te kunnen voeren. Zij luisteren graag naar de kopers en gaan hiermee rond de tafel zitten, om een mooi ontwerp te maken.

Bouwbedrijf Veenstra

Een op maat gemaakte cataloguswoning

Samen met de medewerkers van het bouwbedrijf hebben wij een zeer mooi ontwerp gemaakt. Een beetje van het bouwbedrijf en een beetje van ons zelf. Veel zaken die wij graag in ons nieuwe huis wilden hebben die worden ook zo uitgevoerd. Echter zijn er een paar aanpassingen gemaakt en deze hebben wij ook zo door laten voeren. Natuurlijk moet er wel gekeken worden of onze wensen allemaal haalbaar zijn. Niet alleen voor ons wat betreft de kosten, maar ook of het wel uitvoerbaar is voor de aannemer en of de gemeente hiermee akkoord gaat.

Al met al is het een prachtig ontwerp geworden en wij kunnen haast niet wachten tot de bouw kan beginnen. ben jij ook van plan om een eigen huis te laten bouwen, neem dan contact op met Bouwbedrijf U.Veenstra.