Boom kappen en meubels van laten maken

Mijn boom kappen was zeer gemakkelijk. Hiervoor huurde ik Wilfred Kalf in om dit voor mij te laten doen. Deze onderneming maakt van jouw stevige stam de prachtigste meubels. Van de stam wordt, na het omzagen, meteen in planken gezaagd door een bedrijf die deze onderneming in huurt. Daarna worden deze planken meegenomen om te laten drogen. Het drogen van de planken kan een aantal weken duren. Nadat de planken droog genoeg zijn, kan het proces om meubels te maken beginnen. Het ontwerp verschild met de realiteit, dit omdat geen ene boom het zelfde is natuurlijk.

Prachtige meubels van eigen hout

Na het boom kappen was het wachten tot de meubels klaar waren. Ik had er twee in mijn tuin staan en daar werden dan ook de meubels van gemaakt. Nu alles klaar is  en bij mij thuis staat blijf ik kijken naar mijn nieuwe meubels. Omdat geen een boom het zelfde is, zijn mijn meubels ook allemaal anders. Daarom blijf je ook steeds kijken en zie je steeds weer wat nieuws. Hierdoor raad ik ook ieder ander aan die iets speciaals wilt voor in huis deze onderneming aan. Kijk op de website voor meer informatie.