Bevestigingsmateriaal speciaal voor golfplaten

We hebben het hier dus over golfplaatbouten. Deze bouten hebben een zeskantige kop en de steel van de kop is gedeeltelijk voorzien van houtdraad. Onder de kop bevindt zicht een speciale constructie (een sluitschelp) die zorgt voor waterdichtheid. Voordat je de golfplaatbouten monteert is het aan te raden om eerst te boren. Je doet dit het beste met een 5 mm dikke houtboor. Hierdoor schroef je de golfplaatbouten er gemakkelijk in.

Golfplaatbouten koop je bij Bevestigingsexpert.nl

Bevestigingsexpert.nl verkoopt golfplaatbouten van uitstekende kwaliteit. Golfplaatbouten hebben een afdekkap en ze hebben een diameter 7 mm. De lengte varieert tussen de 110 mm en de 170 mm. De bouten zijn leverbaar in drie verschillende materialen, te weten elektrolytisch verzinkt, thermisch verzinkt of RVS A2. Verzinken is een manier om het staal te verduurzamen. Hierdoor kan het niet meer worden aangetast door roest of corrosie. Bij verzinken gebeurt dit door het aanbrengen van een dun laagje zink. Thermisch verzinken is nog duurzamer, omdat het staal wordt ondergedompeld in een bad met gesmolten zink. Het staal en het zink vermengen zich dan (er ontstaat een legering). Bij RVS A2 wordt er roestvrij staal verkregen door een coating van chroom en nikkel.

Heb je hulp nodig of advies?

De website van Bevestigingsexpert.nl is overzichtelijk ingericht en door middel van zoekfilters en sorteeropties, vind je gemakkelijk wat je zoekt. Kom je er niet uit welke golfplaatbout voor jouw klus nu de beste optie is? Bel of e-mail dan je vraag en je ontvangt een deskundig advies van deze experts.

Waarom bestellen bij Bevestigingsexpert.nl?

  • Groot assortiment
  • Zeer goede kwaliteit
  • De producten voldoen aan de wettelijke normen en keurmerken
  • Goed advies door veel ervaring
  • Je bestelling wordt snel geleverd