Beton ciré voor extra kracht aan je oppervlakken

Heb je in je huis een vloer, meubilair, sanitaire voorzieningen of muren die gemaakt zijn van beton en wil je deze wat meer pit geven? Gebruik dan beton ciré. Beton ciré is een speciale afwerking die het beton in je huis wat extra glans geeft. Daarbij zorgt de afwerking voor een verdichting van de oppervlakken, zodat er minder kans is op beschadigingen en de kleine beschadigingetjes die er al zijn gedicht worden. Beton ciré is dus efficiënt voor zowel de uitstraling als het gebruik. Bij Sierbeton Online kun je veel verschillende soorten beton ciré bestellen, variërend op basis van hoe je wilt dat deze eruit moet komen te zien. Creëer een luxere uitstraling die meteen verzorgd voor al je betonnen oppervlakken.

Alle mogelijke kleuren

Voor elk soort beton is er een beton ciré beschikbaar en bij Sierbeton Online zijn al deze variaties te bestellen. Beton ciré is verkrijgbaar in verschillende kleuren die passen bij jouw betonnen oppervlak. Bij Sierbeton Online is er een keuze uit 27 verschillende kleuren om te kunnen matchen met jouw vloer, meubilair of andere betonnen ondergrond. Daarnaast heeft Sierbeton Online ook speciale metalliek kleuren voor de afwerking van je beton beschikbaar. Deze kleuren zijn parelmoer, brons, goud, koper en zwart. Wat er ook bij je huis past en wat je wensen dan ook zijn, je kunt de beton ciré van Sierbeton Online gebruiken zoals jij dat wilt.

Advies op maat

Heb je vragen over hoe je je beton ciré moet gebruiken, welke kleur het beste bij je interieur past of wat de mogelijkheden zijn met de verschillende soorten afwerkingen die je hebt? Neem dan contact op met de klantenservice van Sierbeton Online. Een expert geeft je advies op maat wat je het beste kunt doen en welke beton ciré je hiervoor nodig hebt. Deze kun je dan meteen via Sierbeton Online bestellen en de volgende dag al gebruiken, om je huis dat extra mooie randje te geven.