Alles wat je kan helpen tijdens het verhuizen

Het maakt niet uit hoe je het snijdt, je moet ooit in je leven verhuizen en het hoeft niet zo’n pijnlijk proces te zijn als je denkt! Of je nieuwe huis in dit land staat of een ander land, deze verhuis tips en trucs zullen helpen de taak te verlichten. Je zou jezelf kunnen afvragen, “waarom heb ik daar niet eerder aan gedacht?” (Bron: www.boxx.nl).

Huur een professioneel verhuisbedrijf in. Je bespaart geld door vrienden te vragen om je te helpen verhuizen, maar professionele verhuizers doen zulk verbazend werk. Ze komen met man en kracht die nodig is om je zware spullen op te tillen, plus ze hebben vrachtwagens, dollies, verpakkingsmaterialen en eigen tips en trucs. Hierdoor zullen ze je uit je oude huis en in je nieuwe huis krijgen in een handomdraai! Je zal nooit meer verhuizen zonder hulp in te huren.

Gebruik gigantische plastic folie om items te beveiligen Als je geen lades van dressoirs, kussens van banken en andere soortgelijke verwijderbare items wilt verwijderen, wikkel je het allemaal samen! Dit maakt het proces zoveel gemakkelijker, je kan namelijk ook je kasten volstoppen met kleren en deze in zijn geheel verhuizen, zo bespaar je uiteindelijk tijd, doordat je het niet hoeft uit te pakken!

Gebruik plastic rits zakken voor schroeven en hardware en bevestig deze met tape aan de items waar ze toe behoren. Hierdoor kan je zo min mogelijk kwijt raken tijdens de verhuizing en weet je waar alles vandaan komt.

Huur een opslagruimte als je nieuwe huis nog niet klaar is om in te vestigingen. Hiermee hoef je niet al je spullen onder te brengen bij familie of veel van je spullen weg te doen of te verkopen. Het zorgt er daarnaast ook voor dat zo min mogelijk items verloren gaan, omdat je de opslagruimte ook georganiseerd kan indelen.