Afstudeerstages

Afstudeerstage

Tijdens de meeste studies komt er een moment waarop je moet gaan afstuderen. Hieraan is meestal ook een afstudeerstage gekoppeld. De meeste studenten zien erg uit naar deze periode, want tijdens de stage ben je meestal bezig met het werk van je toekomst. Tijdens de stage kun je ook ervaren of je echt geschikt bent voor dit soort werk en deze studierichting en in de meeste gevallen blijkt dit ook wel zo te zijn. Het kan echter soms lastig zijn om een goede stageplaats te vinden. Nu is er een bedrijf dat jou daarbij kan helpen. afstudeerstages

Stagemax

Stagemax is een bedrijf dat stagaires en bedrijven bij elkaar brengt. Wanneer jij dus op zoek bent naar een stageplaats om af te studeren, zou je eens contact op kunnen nemen met Stagemax. Dit bedrijf heeft namelijk al veel studenten kunnen voorzien van een fijne plek om stage te lopen.

Hoe werkt het

Inschrijven bij Stagemax is voor studenten geheel kosteloos. Wanneer je jezelf hebt ingeschreven, heb je direct toegang tot alle vacatures die op hun website staan. Zie je een vacature waarop je zou willen reageren, dan kun je dat aangeven op de website. Je wordt daarna uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek bij Stagemax en als zij denken dat er een goede match kan zijn, kun je contact opnemen met het stagebedrijf.